Home

Vanaf 30 september is reserveren weer verplicht. Dit geldt ook voor het dragen van een mondkapje voor mensen vanaf 13 jaar. U kunt uw bezoek reserveren via deze website of telefonisch tijdens openingsuren. Zie Reserveren (naast de Home knop). Lees hier ons coronaprotocol. Bij vragen kunt u contact opnemen met beheerder Math Ghielen (06-10495465), via info@museumpeelenmaas.nl of via Facebook

Op zondag 29 november, woensdag 2 en tijdens Sinterklaas op zaterdag 5 december, hebben we een speciale Sinterklaas activiteit. Ga op zoek naar Sints mijtertjes en los het Sinterklaasgedicht op! Zie Nieuws en Activiteiten voor meer informatie. 

Op vertoon van de laatste versie van de publicatie MAAS & DUIN, van het LGOG Venlo, hebben we in samenwerking met de geschiedkundige verenigingen van Peel en Maas nu een speciale actie. Zie Nieuws en Activiteiten voor meer informatie. 

Museum Peel en Maas in Helden biedt een leuk uitstapje voor het hele gezin! Van de Romeinen en de Tweede Wereldoorlog, tot aan het meer recente leven in de jaren vijftig. Voor kinderen is er de spannende speurtocht! Hoogtepunt is de nabootsing van de aardbeving uit 1992. Je wordt flink door elkaar geschud, als je durft…

Bezoek ook onze nieuwe  tentoonstelling over de Tweede Wereldoorlog. Zie Vaste Tentoonstelling of download hier onze flyer! In de tijdelijke expositie “Van Ploeg naar Ploegendienst” (2019) ontdek je het verhaal van de opkomst van de industrialisatie en bedrijvigheid in Peel en Maas, en de groei van Panningen tot regionaal centrum. Komt dat zien!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.